Szűrés

A(z) BlackBerry Passport kulcsszót tartalmazó cikkek

Új funkciók hadával érkezik év végén a BlackBerry OS 10.3.1

2014. október 3. -

A rendszer hamarosan megjelenő 10.3.1-es kiadásában már lehetőség lesz többek között különböző színű LED értesítések beállítására, saját hangprofilok készítésére, és a népszerű BlackBerry Hub eszköztára is bővülni fog. A legjobb az egészben, hogy a frissítés a korábbi BB10 mobilokra (pl. Z10, Q10, Q5) is elérhető lesz, így a platform megőrzi egységét.

Tovább

A vártnál alacsonyabb veszteséget produkált a BlackBerry

2014. szeptember 29. -

A BlackBerry a szakértők által vártnál alacsonyabb második negyedévi veszteségről számolt be, amely elmaradt az egy évvel korábbinál is.

Tovább

A hajlított iPhone a hét vicce [Videó]

2014. szeptember 26. -

A napokban mi is beszámoltunk arról a kísérletről, amelyben hajlításpróbának vetették alá az Apple új mobilját. Aztán jött a ráadás, hogy a még a Samsung korábbi zászlóshajó modellje, a Galaxy Note 3 is strapabíróbb. Már a mémek is elkezdtek megjelenni.

Tovább

A BlackBerry Passport bemutatójáról [Videó]

2014. szeptember 25. -

A BlackBerry tegnap bemutatta rendhagyó kialakítású óriásmobilját, a Passportot. Az üzleti felhasználóknak szánt készülék nem érkezett egyedül: a fedélzetén debütált a BlackBerry 10 OS legújabb verziója, mely amellett, hogy látványos dizájnfrissítésen esett át, számos új megoldással is bővült a produktivitás jegyében.

Tovább